. В сряда при спецоперация за противодействие на престъпления срещу интелектуалната

...
</TD
>. В сряда при спецоперация за противодействие на престъпления срещу интелектуалната
Коментари Харесай

Резилът е огромен, вижте коя е арестуваната в Пловдив бизнесдама



В сряда при спецоперация за противопоставяне на закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност и данъчното законодателство чиновници на пловдивския отдел " Икономическа полиция “ са задържали 38-годишната жена.

Установено е, че в качеството си на едноличен притежател и шеф на комерсиално сдружение тя разпространявала подправени маркови облекла, обувки и аксесоари, които предложила посредством особено основани страници в обществената мрежа, а поръчките на клиентите изпълнявала посредством компания за куриерски услуги.

В хода на инспекцията са претърсени адресът на дамата – апартамент и прилежащо складово помещение, както и употребен куриерски офис. Общо са открити и конфискувани към 3000 продукта, означени с лого на над 11 регистрирани търговски марки, обект на извънредно право и употребявани без съображение.

Предстои да бъдат назначени съответните експертизи за оценка на иззетата продукция и установяване на размера на нанесените вреди за държавния бюджет. По предварителни данни става дума за стотици хиляди левове.

В рамките на формираното досъдебно произвеждане по член 172б от Наказателен кодекс процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР